Background main
Home Blog-ruimte Transparente Pergola-Plane zum Schutz vor Wind

Transparente Pergola-Plane zum Schutz vor Wind

2

Bache transparente
Bache transparente

De zomer staat voor de deur en het is misschien tijd om een aangename omgeving in de tuin te creëren. Als u nog geen pergola in de tuin hebt, kunt u altijd vragen om er een te laten plaatsen. De snelste manier is te kiezen voor een dak van zeildoek.

Het grootste voordeel is dat het gemakkelijk te installeren is. Hier is een model van doorzichtig dekzeil dat veel gebruikt wordt in Zuid-Frankrijk.

Over het model

Het 400g transparante dekzeil is geschikt voor de aluminium pergolaconstructie, maar kan ook worden gecombineerd met smeedijzer of staal om de tuin een stijlvolle look te geven. De eenvoud van het dekzeil versterkt een stijlvolle structuur. De meeste transparante zonweringen zijn gemaakt van met PVC gecoat polyester. Dit materiaal heeft het voordeel dat het bestand is tegen scheuren. 400g/m2 is licht voor een dak, maar het is genoeg voor privacy en bescherming tegen zon en wind. Het heeft metalen oogjes voor een gemakkelijke bevestiging aan de pergola.

Wie gebruikt het

Individuen kunnen kiezen voor dit type pergola dakbedekking vanwege al het bovenstaande. Hieraan kan worden toegevoegd dat de transparante hoes ideaal is voor wie in winderige streken woont, omdat hij niet kromtrekt of vervormt. Door zijn stevigheid kan hij ook voor professionele doeleinden worden gebruikt. Zijn onderhoudsgemak maakt hem nog praktischer in het gebruik.